Descarcă fișa tehnică de mai jos pentru mai multe detalii.

Fișa tehnică

OSM – 8600 RAPIDO – Braț telecomandat pentru torcret

Brațele telecomandate OCMER din gama RAPIDO sunt destinate controlului de la distanță a lancei de pulverizare în proiecte de torcret uscat sau ud în care cantitatea mare a betonului pulverizat sau condițiile de aplicare nu permit folosirea unui operator.

Utilizarea brațelor telecomandate permite îmbunătățirea condițiilor de lucru pentru deservenții utilajului de torcret și crește productivitatea. Brațul OCMER de tipul OSM-8600 RAPIDO se utilizează cu precădere pentru consolidarea versanților, reabilitarea sau construirea canalelor și digurilor.

Acest model de braț telecomandat se caracterizează prin dimensiunile și greutatea reduse. De asemenea, componentele primare de calitate garantează utilizarea brațului și în cele mai solicitante condiții de lucru. Întreaga structură a brațului de pulverizare este construită din tablă de oțel. Mișcarea tri-axială a brațului este controlată din joy-stick de pe panoul de control, ceea ce permite o poziționare rapidă și precisă a jetului de torcret. Brațele telecomandate pot fi livrate independent (versiune free-standing) sau instalate pe un șasiu/tractor sau șenilată stabilizate.