Descarcă fișa tehnică de mai jos pentru mai multe detalii.

Fișa tehnică

 OSM – 4200 RAPIDO – Braț telecomandat pentru torcret

Brațele telecomandate OCMER din gama RAPIDO sunt destinate controlului de la distanță a lancei de pulverizare în proiecte de torcret uscat sau ud în care cantitatea mare a betonului pulverizat sau condițiile de aplicare nu permit folosirea unui operator.

Utilizarea brațelor telecomandate permite îmbunătățirea condițiilor de lucru pentru deservenții utilajului de torcret și crește productivitatea.

Modelul OSM-4200 RAPIDO a fost proiectat special pentru utilizarea în galerii sau tuneluri de dimensiuni mici. Datorită mișcării axiale controlate electronic, brațul poate fi utilizat în tuneluri cu diametru de la 2,5 la 7 metri și înălțimi de la 3 la 7 metri. Întreaga structură a brațului de pulverizare este construită din tablă de oțel. Mișcarea tri-axială a brațului este controlată din joy-stick de pe panoul de control, ceea ce permite o poziționare rapidă și precisă a jetului de torcret. Brațele telecomandate pot fi livrate independent sau instalate pe un șasiu/tractor sau șenilată stabilizate.