Descarcă fișa tehnică de mai jos pentru mai multe detalii.

Fișa tehnică

 

OCS – 6896-D COMPLETO – Sistem complet pentru pulverizarea betonului

 

Sistemul OCS-6896-D COMPLETO pentru torcret se instalează în mod normal pe un tractor marca DIECI acționat de un motor turbo diesel marca Perkins în patru cilindri, patru timpi, de capacitate 4400 cm3 101 CP la 2200 rotații/minut, cu lichid de răcire.

Tractorul este dotat cu transmisie hidrostatică pe pompa de debit variabil, două/patru roți directoare, dispozitiv anti-răsturnare, diferențial autoblocant pe puntea anterioară, cabina ROPS-FOPS încălzită și insonorizată. Sistemul OCS-6896-D COMPLETO se poate instala și pe un tractor indicat sau furnizat de către client. Sistemul se compune din trei elemente principale:

  1. Mașina cu rotor OCMER de tipul OCM-068 UNIERSALE utilizabilă atât pentru torcret uscat cât și umed în volum efectiv pulverizat de 16-18 metri cubi pe oră;
  2. Dozatorul Ocmer de tipul ODP-018 LIQUIDO utilizabil pentru dozarea aditivilor lichizi acceleranți de priză în volum reglabil de la 80 la 700 litri pe oră la o presiune de 10 bari;
  3. Brațul de pulverizare Ocmer de tipul OSM-9600 RAPIDO care beneficiază de o excursie axială de 2 metri.

Sistemul se utilizează în principal pentru torcretarea tunelurilor de dimensiuni medii și mari, la construcția sau consolidarea canalelor deschise, malurilor, la stabilizarea pantelor abrupte, la reabilitarea barajelor hidrotehnice (în versiune cu braț lung). Manevrabilitatea deosebită a tractorului DIECI permite utilizarea acestui echipament și în locuri greu accesibile sau pe terenuri foarte accidentate.