Descarcă fișa tehnică de mai jos pentru mai multe detalii.

Fișa tehnică

OCS – 3642 COMPLETO – Sistem complet pentru pulverizarea betonului

 

Sistemul OCS-3642 COMPLETO pentru torcret se instalează în mod normal pe un tractor cu șenile. La cerere, utilajul se poate instala pe orice tip de șasiu cu șenile indicat sau furnizat de client. Sistemul se compune din trei elemente principale:

  1. Mașina cu rotor OCMER de tipul OCM-036 UNICA utilizabilă atât pentru torcret uscat cât și umed în volum efectiv pulverizat de 4-5 metri cubi pe oră;
  2. Dozatorul Ocmer de tipul ODP-012 LIQUIDO utilizabil pentru dozarea aditivilor lichizi acceleranți de priză în volum reglabil de la 30 la 240 litri pe oră la o presiune de 7,5 bari;
  3. Brațul de pulverizare Ocmer de tipul OSM-4200 RAPIDO care beneficiază de o excursie axială de 2 metri.

Sistemul se utilizează în principal pentru torcretarea tunelurilor de dimensiuni mici și medii cu precădere în industria minieră și la construcția sau mentenanța centralelor hidroelectrice.

Dimensiunile compacte ale întregului ansamblu permit utilizarea chiar și în zone înguste cu acces dificil. Utilajul este asamblat modular pentru a permite demontarea mașinii cu rotor și amplasarea acesteia la distanță, acolo unde unde autobetoniera are acces; betonul preluat este astfel transportat prin intermediul mașinii cu rotor până la brațul de pulverizare.