Descarcă fișa tehnică de mai jos pentru mai multe detalii.

Fișa tehnică

 OCM – 048 MEDIA – Mașină pentru torcret urcat și umed și pentru transportul pneumatic al pietrișului/nisipului

OCM-048 MEDIA este este o mașină de torcret cu rotor, capabilă să pulverizeze beton uscat și beton umed și să transporte pietriș, nisip și alte materiale de construcții în volum reglabil de la 2-3 până la 9-10 metri cubi pe oră.

Mașina se utilizează cu precădere pentru executarea lucrărilor de consolidare cu beton pulverizat în galerii, tuneluri, pe versanți, în casete colectoare, canale, bazine și digestoare de beton. OCM-048 MEDIA este de asemenea utilizată la preluarea și transportul pietrișului rezultat la forarea tunelurilor cu utilaje de tipul TBM.

Mașina este echipată cu un sistem pneumatic avansat pentru închiderea etanșă a rotorului. Extragerea acestuia se realizează cu un braț hidraulic dedicat de către un singur operator. De asemenea, mașina se poate echipa în versiunea DOSA cu un dozator de aditivi lichizi pentru beton, de obicei acceleranți de priză, al căror amestec în masa de beton este sincronizată cu volumul de beton pulverizat.

Ecranul digital amplasat pe panoul electric indică instantaneu numărul de rotații pe minut ale motorului și volumul de aditiv consumat, în litri pe oră. Alte echipamente opționale sunt: sistem radio sau prin fir pentru comandă de la distanță și pompă de apă de mare presiune.