Descarcă fișa tehnică de mai jos pentru mai multe detalii.

Fișa tehnică

OCM – 036 UNICA – Mașină pentru torcret uscat și umed

 

OCM-036 UNICA este o mașină de torcret cu rotor, capabilă să pulverizeze beton (uscat sau umed) în capacitate reglabilă de la 1 la 5 metri cubi / oră.

Mașina se pretează foarte bine la pulverizarea la mare presiune a betonului pe pante abrupte în scopul consolidării acestora, la torcretarea galeriilor de secțiune redusă, reabilitarea canalelor de irigații, a bazinelor și rezervoarelor din stații de epurare și tratare și, în general, la reabilitarea prin torcretare a suprafețelor de beton decopertate. De asemenea, mașina se poate utiliza la transportul sau îndepărtarea molozului concasat, nisipului sau pietrișului, dar și la torcretarea cu mase refractare.

OCM-036 UNICA a fost proiectată pentru a fi utilizată și pentru pulverizarea betoanelor premixate preparate cu apă, cu condiția ca betonul să aibă un slump minim de 10-12 centimetri. Acest model este dotată cu un sistem de închidere hidraulică a rotorului, ceea ce permite utilizarea chiar și în condiții extreme de exploatare. De asemenea, mașina poate fi dotată cu un dozator pentru aditivi lichizi sincronizat în mod automat cu volumul de beton pulverizat.

Ecranul digital amplasat pe panoul electric indică instantaneu numărul de rotații pe minut ale motorului și volumul de aditiv consumat, în litri pe oră. Alte echipamente opționale sunt: sistem radio sau prin fir pentru comandă de la distanță și pompă de apă de mare presiune.