Descarcă fișa tehnică de mai jos pentru mai multe detalii.

Fișa tehnică

OCM – 035 SIMPLEX – Mașină pentru torcret uscat și umed

OCM-035 SIMPLEX este o mașină de torcret cu rotor, capabilă să pulverizeze beton uscat sau beton umed în capacitate reglabilă de la 1 la 5 metri cubi / oră.OCM-035 SIMPLEX a fost proiectată pentru a fi utilizată și pentru pulverizarea betoanelor premixate preparate cu apă, cu condiția ca betonul să aibă un slump minim de 10-12 centimetri.

Mașina se pretează foarte bine la pulverizarea la mare presiune a betonului pe pante abrupte în scopul consolidării acestora, la torcretarea galeriilor de secțiune redusă, reabilitarea canalelor de irigații, a bazinelor și rezervoarelor din stații de epurare și tratare și, în general, la reabilitarea prin torcretare a suprafețelor de beton decopertate. De asemenea, mașina se poate utiliza la transportul sau îndepărtarea molozului concasat, nisipului sau pietrișului, dar și la torcretarea cu mase refractare.

Flexibilitatea mașinii atât din punct de vedere al materialului pulverizat/transportat, cât și din punct de vedere al performanțelor tehnice (volum de torcret, distanța de pulverizare) permit utilizarea acesteia într-un număr mare de proiecte, cu cerințe din cele mai variate.

Mentenanța mașinii a fost simplificată astfel încât este necesar un singur operator pentru operare și întreținere.