Descarcă fișa tehnică de mai jos pentru mai multe detalii.

Fișa tehnică

OCM – 030 COMPATTA – Mașină pentru torcret uscat a betoanelor și maselor refractare

OCM-030 COMPATTA este o este o mașină cu rotor pentru torcretare uscată cu betoane și mase refractare. Sistemul electro-mecanic cu rotor pentru pulverizare la presiune, cuplat cu sistemul patentat de lubrifiere și închidere hidraulică a rotorului garantează funcționarea utilajului chiar și în condiții extreme de exploatare.

Domeniile de utilizare ale mașinii sunt foarte diverse, de la umplerea volumetrică a rosturilor, consolidarea și ancorarea versanților, torcretarea galeriilor de secțiune redusă la reabilitarea betoanelor degradate re-armate cu plasă sudată.

Această mașină este de asemenea foarte apreciată si utilizată la mentenanța și reparația capitală a furnalelor, cuptoarelor, coșurilor de beton și turnurilor de răcire prin aplicarea pulverizată a maselor refractare sau betoanelor speciale.

OCM-030 COMPATTA poate fi echipată cu motor electric sau pneumatic, ambele în mai multe versiuni și reglabile continuu ca debit/volum pulverizat. Echipamente opționale sunt: pompă de apă de mare presiune, control de la distanță prin cablu sau radio, dozator de aditivi lichizi pentru beton (în versiunea DOSA), foarte util pentru dozarea aditivilor de priză rapidă la torcretări pe planșee sau suprafețe verticale extinse.