OCM – 015 SIMPLEX SILO – Stație pentru torcret uscat a maselor refractare

Stația de torcret se compune din mașina OCMER model OCM-015 SIMPLEX montată sub un siloz fix de capacitate standard 1,5 metri cubi (alte capacități sunt disponibile la comandă).

Mașina de torcret poate fi echipată cu roți în configurație “free-standing” sau poate fi instalată pe cadrul fix al silozului. Stația permite depozitarea masei refractare uscate, eliminând necesitatea de a descărca saci individuali în cufărul mașinii. Pentru intervențiile de mentenanță ordinară a cuptoarelor siderurgice, automatizarea completă a stației de torcret reclamă prezența unei singure persoane pentru operațiunea de pulverizare.

Parametri de funcționare ai stației sunt monitorizați și controlați de la distanță de către operator prin simpla mânuire a lancei de pulverizare.

OCM-015 SIMPLEX oferă posibilitatea de a monta rotoare de capacități variate cât și furtune de pulverizare de diametre variate. De asemenea, stația poate fi echipată cu motor electric dotat cu inverter, sau cu motor pneumatic. Ambele motoare sunt reglabile și permit ajustarea continuă a volumului de beton pulverizat.

Descarcă fișa tehnică de mai jos pentru mai multe detalii.

Fișa tehnică