OCM – 030 COMPATTA SILO – Stație pentru stocare și torcret uscat a betoanelor și maselor refractare

Stația de torcret se compune dintr-un siloz de stocare instalat pe o platformă robustă din profile de oțel, scară de acces cu mână curentă, balustradă, fierăstrău pentru ruperea automată a sacilor, capac siloz, obturator tip ghilotină controlat de un motoreductor electric sau volantă manuală.

În interiorul structurii, sub obturatorul-ghilotină al silozului este amplasată mașina OCM-030 COMPATTA, dotată cu sistem electro-mecanic cu rotor pentru pulverizare la presiune și cu sistemul patentat de lubrifiere și închidere hidraulică a rotorului. Odată încărcat silozul, stația poate fi operată de o singură persoană.

Ca opțiuni, stația poate fi echipată cu un sistem de control de la distanță prin radio sau prin cablu, capabil să modifice și controleze toți parametri de funcționare ai stației.

De asemenea, pe stație se poate instala o pompă de apă de mare presiune pentru hidratarea în lance a masei pulverizate. La mașina de torcret se pot monta rotoare și furtune de diferite capacități și diametre, astfel încât utilajul să poată fi adaptat celor mai variate condiții de lucru.

Descarcă fișa tehnică de mai jos pentru mai multe detalii.

Fișa tehnică